Friday, April 30, 2010

Collection PICTURE Of Mine...

.



Using HP Camera ~ Cotton Day....

.
.
Semenjak.. kau hadir.. dalam hidupku.. hehehe.. terasa betapa bestnya lirik lagu ADAMAYA.. Aku mulanya suka tengok cite tu sebab kes fotografi jer... Boleh ke kalau dalam masa yang sama nak berjaya dalam hidup dan berjaya dengan cemerlang bila ada hobi macam tu... Ahaksss...
.
Owhh... Ini picas2 lama dah ni... Guna camera henpon jer ni... Not very clear macam camera gedabak plus comel aku tu... Tapi kalau pakai D90 mesti lagi canggisssss kan?? Hemehemehemehemeheme... opss... Kau yang bernama CINTA.. kau.. yang memberi rasa... Kau yang ilhamkan bahagiaaa.... Hingga aku terasa indah.............
.










Thursday, April 29, 2010

HARI BERTEMU PELANGGAN @ PPAK ~ Gambar Lama....

.
Owh... ini adalah gambar lama.. masa bulan February lalu.. dan baru aku temui... So, masukkan jugak kat dalam ni untuk kenang-kenangan.... =)....
.










Tuesday, April 27, 2010

23 APRIL 2010 ~ Hari BUKU & HAKCIPTA Sedunia @ PPAK...

.
Kesinambungan gambar2 sekitar function HARI BUKU dan HAKCIPTA SEDUNIA @ PPAK... Oh yer... hari tu.. emcee ini malas untuk berpantun sekalipun dalam penyediaan teks dia disertakan pantun... Muahahahaha.... Malu ahhhhh.... =)
.




















LAWATAN ~ SK Sg. Korok Lama (Pendidikan KHAS)...

.
Surat lawatan dari SK Sungai Korok Lama (Pend. Khas) ini aku terima pada hari Ahad petang dalam kekalutan preparation untuk MS ISO 9001:2008.... Dan kebetulan.. ada contact no yang ditinggalkan untuk aku call balik... Dalam keadaan yang agak kelam kabut.. aku terpaksa settle hal lawatan ni... Minta tolong apa2 yang patut dari staf... TQ to Wahida kerana membantu aku untuk hal2 memo... dan TQ untuk semua staff aku membantu buat keje dan packing2 makanan untuk anak2 istimewa ni... Tq to Kak Shida, Hazare... dan semua staff yang membantu bahagian SIRKULASI handle lawatan ni dengan jayanya...
.
Time balik..... Kak Som cakap pada aku... Ini adalah penghuni2 syurga... sebab mereka tak de dosa pun.... Terharu aku mendengar kenyataan staff aku ni.. Dan dalam hati.. aku amat mengakui kebenaran kata2nya............ Alhamdulillah... untuk anak2 ni, kami dah prepare beberapa aktiviti seperti pertandingan mewarna dan tayangan gambar KUNGFU PANDA.... Ternyata mereka amat terhibur.... =)
.
Sekali lagi... TQ untuk semua yang membantu............ Jasa kalian amat aku hargai....
.