Monday, June 7, 2010

PERALIHAN KE VERSION 2

.
Telah beralih ke BLOG yang baru.... Sinambungan dari BLOG ini... Semua ni adalah disebabkan hal2 teknikal yang tak dapat dielakkan... =)... Pada mulanya berasa amat sedih.. tapi sudah berkurangan sekarang... Mungkin penampilannya masih belum bagus.. Tapi dalam proses menaiktaraf dari hari ke hari... So... Untuk version seterusnya... sila klik di sini....
-
-
~ THE WORLD OF MINE 2 ~

Sunday, June 6, 2010

Bila AHLI KELUARGA Bertemu..

.
Adegan yang seronok untuk dilihat tatkala tak de keje apa yang nak dibuat... Dah hari ni tak bekerja... juga tidak menjadi suri rumah sepenuh masa... Jadi... aku cuma menelaah depan lappy ni jer untuk masukkan pic2 yang bersaiz besar ini jer... (dalam hati.. agak menyesal sebab besarkan image gambar ni... Dan padan muka sapa suruh tak convert ke kecik sikit sebelum upload).... Namun.. aku telah berjaya memilih dan masukkan dalam ni....
.
Ahli keluarga dan kerabat sebelah mak... Hehehe... Jarang bertemu.. sebab kebanyakan famly sebelah mak merantau... So, time kenduri2 macam ni jelah berkesempatan jumpe... (Itupun kalau aku ni rajin menjengah).. Selalunya kurang sikit.... hehehehe... Teruknya perangai...
.
Dan ada pelbagai aksi yang agak mencuit hati... Kalaulah arwah ayah masih ada... Dan kami boleh berkumpul ramai2 macam ni.. Mesti best kan??? Malangnya masa itu telah pergi.... Oklah... Tak nak sedey2..... Ape2 pun.. Memang banyak pic yang aku snap... dan aku rasa terhibur ketika berada di situ.. Walaupun kadang2 terpaksa menyenap pic ATON yang begitu banyak mengalahkan tuan empunya camera....
.

Pakleng (disebalik tirai besi) dan my MAK...
.
2 beradik yang sama muka macam kembaq.... Kekekekekeke... :P
.
My MAK.. sedang cedok nasi.... Oh yer... To CH... My MAK... sedang wearing Tudung ARIANI yang CH belikan hari tu....
.
With my Cousins... Yang dah berumahtangga dan jauh lebih muda dariku.... Hihihihi..
.





MAK ANDAM bidan terjun sedang memperbetulkan tudung pengantin... ATON alwaysss menyibuksss.... Ngeh3x...
.




Bila Cik M tersengeh over... Sorry.. makeup lebih occay (sebab niat nak lawan pengantin)... rupa2nya langsung terHODOH... PP macam kena tumbuk.... Wakakakakaka....
.

Owhhh... Ini pic KONTROVERSI version GOSIPPING.... Hehehehe... Dear CH... ini pak menakan sepupu saya.... Tolong jangan JELES k.... Kita penah jumpe dia kan masa makan kat kedai mamak dulu... Ingat tak??? Hehehehe... Aton suruh masukkan pic ni sebab dia yang snap... dan katanya semata2 nak tunjuk kat CH... Hehehehehe....
.



Saturday, June 5, 2010

WEDDING Dura & Mior ~ My Mum's Cousin

.
Banyak jugak sempat snap masa kat sini.. Almaklumlah... dok berjam2... But yang pentingnya.. sora pengantin lelaki ini amat meletop... aku respect... sora dia sedap gila... Romantik lak tu nyanyi lagu HANYA PADAMU.. Sat2 nak cuba ingat... Hanya padamu... kuserahkan segalanya... kau bertahta di nurani.. embun cintamu abadi... Hanya padamu.. pertama dan yang terakhir.... (sikit2 dah laaa).. terlebih sudahhh... hehehehe.... Nyanyian sapa ntah... Tapi kalau soh aku nyanyi.. aku still leh ingat lagi lah lirik dia.... Kalau lupa pun sebaris dua ja laaa... Hek3x....
.













Friday, June 4, 2010

SUARASA TV9 @ ALOR SETAR, KEDAH...

.
SUARASA TV9 tahun 2010 ni berlangsung selama 2 hari... @ perkarangan STADIUM DARUL AMAN... 04-05 June 2010... Berkesempatan ke sini dengan mak jer.. Lepas balik dari menziarahi pusara arwah ayah... Orang time ni leh tahan... Awal lagi.. Lom sampai kol 12 pun... Saja jalan2 dan tak beli apa pun.. Tak de benda pun yang beli sebenarnya... Hehehehe...
.
Oh yer... taking all these pic using my compact mini SLR Olympus... Sebab tak terplan nak ke sini pada mulanya... D90 ditinggalkan kat umah... bersendirian dalam bag nyer.. But.. Image semuanya GOOD kan??? Hemehemehemehemeheme... =)
.
tetap sempat sengeh.. sungguh pun berpoloh2... Hehehe..
.




















Amboi Cik M... Dahlah sokmo dapat parking senang... So, sila parking dalam petak yang betul yer.. Hehehehe.. :P