Sunday, June 6, 2010

Bila AHLI KELUARGA Bertemu..

.
Adegan yang seronok untuk dilihat tatkala tak de keje apa yang nak dibuat... Dah hari ni tak bekerja... juga tidak menjadi suri rumah sepenuh masa... Jadi... aku cuma menelaah depan lappy ni jer untuk masukkan pic2 yang bersaiz besar ini jer... (dalam hati.. agak menyesal sebab besarkan image gambar ni... Dan padan muka sapa suruh tak convert ke kecik sikit sebelum upload).... Namun.. aku telah berjaya memilih dan masukkan dalam ni....
.
Ahli keluarga dan kerabat sebelah mak... Hehehe... Jarang bertemu.. sebab kebanyakan famly sebelah mak merantau... So, time kenduri2 macam ni jelah berkesempatan jumpe... (Itupun kalau aku ni rajin menjengah).. Selalunya kurang sikit.... hehehehe... Teruknya perangai...
.
Dan ada pelbagai aksi yang agak mencuit hati... Kalaulah arwah ayah masih ada... Dan kami boleh berkumpul ramai2 macam ni.. Mesti best kan??? Malangnya masa itu telah pergi.... Oklah... Tak nak sedey2..... Ape2 pun.. Memang banyak pic yang aku snap... dan aku rasa terhibur ketika berada di situ.. Walaupun kadang2 terpaksa menyenap pic ATON yang begitu banyak mengalahkan tuan empunya camera....
.

Pakleng (disebalik tirai besi) dan my MAK...
.
2 beradik yang sama muka macam kembaq.... Kekekekekeke... :P
.
My MAK.. sedang cedok nasi.... Oh yer... To CH... My MAK... sedang wearing Tudung ARIANI yang CH belikan hari tu....
.
With my Cousins... Yang dah berumahtangga dan jauh lebih muda dariku.... Hihihihi..
.





MAK ANDAM bidan terjun sedang memperbetulkan tudung pengantin... ATON alwaysss menyibuksss.... Ngeh3x...
.




Bila Cik M tersengeh over... Sorry.. makeup lebih occay (sebab niat nak lawan pengantin)... rupa2nya langsung terHODOH... PP macam kena tumbuk.... Wakakakakaka....
.

Owhhh... Ini pic KONTROVERSI version GOSIPPING.... Hehehehe... Dear CH... ini pak menakan sepupu saya.... Tolong jangan JELES k.... Kita penah jumpe dia kan masa makan kat kedai mamak dulu... Ingat tak??? Hehehehe... Aton suruh masukkan pic ni sebab dia yang snap... dan katanya semata2 nak tunjuk kat CH... Hehehehehe....
.



1 comment:

aZuRa AhMaD said...

hai murni...cantik la muka murni..psstt..leh tau pakai produk apa..hehe...leh ke syer??