Monday, November 30, 2009

KORBAN....... Dan Majlisnya... @ PPAK........

. .
.
.
.
.
..
.
Sekitar perjalanan sembelihan daging korban yang dilakukan di PD Kg Kepala Bukit Pendang... dan jamuannya dibuat di PPAK... Meaning, lauk pauk dibawak dari Pendang ke sini... Sebab, tak de sapa nak uruskan di sini dan kawasannya kurang sesuai....
.
Dan rasanya ni first time buat kat lebry ni... Alhamdulillah, semuanya berjalan seperti yang dirancang.... Aku cuma dapatkan pic2 ni dari camera ofis untuk dikongsi di sini.... Bukan semua yang dapat ke sana....
.
.

Majlis TAHLIL @ PPAK....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bersempena dengan hari raya Qurban ni.... PPAK jugak tak terkecuali mengambil berkat membuat majlis TAHLIL secara ringkas..... Dan adalah beberapa keping gambar yang sempat aku snap.... dan selebihnya tu pic saja2 jaaaa... isi kekosongan card reader.. posing2 ngada2 gitu... Hehehehehe.....
.
Ramainya kengkawan dan team2 bas skolah aku yang mengambil peluang bercoti2 mesia... pandai noo...... Ingatkan sorang jer... rupa2nya beribu2 lemon..... Jahat3x!!!....
.
.

Function & Jenjalan ~ Sponsored By SUK PERAK....

. .
.
.
.
.
.
..
.
.
.
Haaa... cite hari tu jugaklah ni.... Masa kesinambungan KIK kat Perak.... Dah upload pic sebelum ni.. tapi tu kan guna camera peribadi aku... Ni camera ofislah.... Berkurun lama HAZARE simpan... So, hari ni baru leh update pic2 ni dalam ni.....
.
.

KIK Ipoh ~ CAMERA OFIS Laaaa....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.