Tuesday, June 1, 2010

June... Segalanya Bermula Di SINI...

.
.
June... datang lagi... Bagi aku June taklah seistimewa MEI.. Mungkin sebab MEI adalah bulan kelahiran aku.. Tu yang suka sangat tu.. Lagipun.. Mei kan bulan 5.. Suka no 5 pun.... Tapi June ni.. banyak perkara yang kena siapkan.. June banyak kenduri kendara... June, kena siap dan submit proposal.... June, kena hantar Ikhmal ke UiTM Seri Iskandar... June, last month untuk aku tak fikirkan hal nak kena attend kelas... dan June jugak... tetap ada function yang kena attend... Huhuhu... Larat ker??? Tak perlah apa2 pun.... Yang penting, manfaatkan bulan ni dengan sebaiknya kan?? June... June... June... =)

No comments: