Sunday, May 16, 2010

GENTING DAY 01 ~ Cable Car...

.
Beberapa tahun yang lepas... Aku pernah datang ke sini... Juga menaiki cable car kat sini... Tapi itu pertama kali... Ni lak, masuk kali kedua... Suasana tetap sama... Cuma kali ni lebih best berbanding dengan beberapa tahun yang lepas... Banyak yang sempat aku rakamkan di sini... Kalau nak upload semua picas... agak teruk... Sebab bukan saja ratusan... malah menjangkau ribuan.. hehehe.... Gila gambar kan?? So, entry2 ni pun terpaksa aku agih2kan ikut kesesuaian tajuk....
.
Tak ramai kali ni berbanding dulu... Aku sampai sini pada 11 May 2010... Agak2 petang jugak sampai sebab bertolak dari KL dalam jam 12... Dan sebab tak rushing2.. jadi cool2 ja sampai sini... Semua berjalan lancar.... Stay sehari je... Esoknya bertolak ke next destination...
.






No comments: