Saturday, May 15, 2010

UMBAI, Malacca ~ My BIRTHDAY Dinner...

.
Masih lagi pada 13 May 2010... Malam tu aku ke UMBAI... Sebelum ni pernah sampai ke sini sekali beberapa tahun yang lepas.... Rasanya dah lebih 5 tahun dulu... Itupun datang dengan trip course yang aku attend kat MAHKOTA HOTEL anjuran KUTKM yang sekarang lebih dikenali dengan UTEM... Tempatnya masih sama.. Cuma... mungkinlah tiada gambar2 kenangan yang aku sempat rakamkan ketika itu... Dan kali ni aku berjaya sampai ke sini lagi dengan bantuan GPS.. Hehehe... Makan ikan bakar yang segar bugar... Sengkak perut bagai... ngeh3x.. Menu yang diorder... Ikan siakap bakar, udang butter, kaangkung belacan, asam pedas.... oh.. asam pedas tu sedap... tapi tak pulak letak terung kecik tu....
. .
















No comments: