Wednesday, May 19, 2010

KG MORTEN @ MALACCA...

.
12 mei 2010 lagi... Sampai kat melaka pun dah lewat petang.. Kol 7 dah... Lepas stop rehat jap... Then jalan2 tinjau sekitar bandar Melaka ni... Teringat lak.. Last year masa datang Melaka Mac tahun lepas.... Tersesat kot kawasan umah lampu2 tepi sungai ni lah.. Tapi nama pun tersesat time tu so tak delah sempat ambik gambar kat kawasan ni... So, kali no sebab jadi co-pilot jer... so, sempatlah genggam camera untuk snap all these picture... Walaupun ada yang senget2 tapi still ok kan kualiti gambarnya... Camera cap apa ni??? Wakakakakaka...
.





















1 comment:

LiNda said...

Salam sayang ...

Wahh.. info yang menarik . Kebetulan cuti sekolah june nanti plan nak bercuti ke Melaka .

Mesti besh !