Saturday, May 8, 2010

NIKON D90 ~ My Birthday GIFT From CH....

.
NIKON DSLR D90.... Idamanku..
.
Firstly.... Tima kaseh sebab hadiahkan NIKON D90 ni... Thanx to my CH dearie.... =) .... Lepas berkenan banyak jenis camera.... SONY A550.. Nikon D5000... Dan akhirnya ini menjadi milikku.... Dah banyak survey ke merata tempat... survey kat macam2 kedai camera... At last.. beli jugak kat AS... Belum sampai lagi my birthday punya date on 13th MAY ni... Camera ni dah berada dalam genggaman... Tima kaseh banyak2....
.
Lepas ni... leh tempak merata tempat.. sana sini lagi.... Ishhh... Cantik bangat!! TQ.. TQ.. TQ..
.



gambar kamera ini disnap guna camera OLYMPUS lama....
.











3 comments:

eynda said...

Wah!! Tahniahhhh!! Patut la gambar cantik2 sekarang hehe...beza dlm RM500-RM600 ye dgn D5000 :-)

ppb_ppkp said...

murni...happy birthday,,semoga pjg umur n murah rezeki amin..
wah,......idaman imah jugak D90..
nak jugak..nak jugak..
beli kat telecolor alorq staq ka..brpa tu???imah skrg dok kumpul duit nak sambar D90 ni... D 3000 bukan x ok..ok..cuma..biasa la..hanya yg minat tembak2 ni mengerti..ehheheh..tahniahj...tahniah..pasni.leh tembak2

:: MURNI MASREENA :: said...

eynda: alhamdulillah.... akhirnya.. ni lah hadiah hari jadi murni tahun ni...

imah: memang kan?? kalau selalu ambik pic... gila2 pic.. mesti dari masa ke semasa nak yang lebih baik kan?? murni beli kat dalam c.plaza tu jer... dah survey banyak tempat agak mahal... ni dapat rm3350 kalau tak masuk sekali dengan filter...