Sunday, April 5, 2009

@ My Classroom...












Nie lah kelas kami yang terakhir for this sem… Even boleh dikatakan baru je berkenalan.. but mostly seluruh kelas aku dah mula mesra… dan ni lah antara my colleagues yang agak rapat dengan aku kat SKOLAH aku ni…. Tau tak time ni tengah buat apa??? Time ni tengah prepare for presentation for subject SMM 710, Prof Dr. Shariff… heheh… Ntah apa2 time present tu….. Tapi kira oklah.. even speaking tungging langgang… kekekeke… aku mana reti cakap omputeh… wakakakakaka….. but cakap orang putih tak de lah slang kedahan.. heheheh…. Buleh2 gagah jer… Tapi scenario dia lainlah… kalau dulu2 time degree, bila ada presentation ni, rasa ketaq seluruh badan.. but sekarang ni.. langsung tak prepare or buat apa2 discussion.. buat derkkk jer… buat slumber jer… heheheh.. but respect lah one group tu.. siap berpakaian sedondon lagi.. mujur we all tak plan pakai blazer ofis aku yang kale MERAH tu.. boleh meninggal donia kalau orang tengok.. sebijik macam pengawas SKOLAH.. kekekekeke….

Hopefully.. kami semua dapat GRAD ikut timing dia lah.. (2 years to complete).. Pastu berangan nak dok kat SPK CAHAYA… Our TARGET (angan2 MAT JENIN jerlah).. wakakakakaka… Huhuhuhu.. Time lepas dok snap2 pic ni mulalah terasa kepanasan sebab aircond rosak lak.. kekekek…. Nak buat macam mana lagi kan?? Dah nak jadi.. sampai last sekali semua kena berpindah ke tingkat atas dari buat presentation kat lab ni.. huhuhuh….

Oklah… aku just masukkan pic2 ni semua untuk kengkawan aku untuk d/load…. Jangan lupa buat assignment tau…. Dan settlekan mana2 yang patut.. ekekekeke….

2 comments:

mehrazan said...

Hi, your weblog is nice.
visit my weblog:
www.mehrazan.blogspot.com

mehrazan said...

Hi, your weblog is nice.
visit my weblog:
www.mehrazan.blogspot.com