Thursday, March 25, 2010

HATI Yang TAK TEGUH.... :'(

.
gambar ni bukan hari ni.. gambar semalam... hari ni tak snap pic pun.. sebab.. tak rasa untuk snap pun.. kat kepala terfikir... keje yang tak siap.... huhuhuhuh.....
.
Hari ni.... Saat ni.... macam sesal rasanya..... tapi sebelum tu.. aku teramat bersyukur sebab... kesihatan aku hari ni adalah lebih baik dari hari2 yang lepas.... Jadi, agenda untuk nak berjumpe dengan doc specialist.. terbantut buat seketika.... sebab... macam2 sebablah.. tapi aku berpantang macam2 untuk ini... sebab kesakitan dia adalah melebihi dari SAKITnya hati aku di saat ini.... (hampir menangis)...
.
Dalam fikiran aku untuk menghadapi cuti 2 hari ni.. banyak perkara yang ingin aku siapkan....
  1. keje skolah (untuk subject KM) - 8 article yang belum aku review... walaupun sudah sedikit terisi halaman esemen aku... namun bukan betul dan tepat isinya... belum diteliti lagi....
  2. LC... statistic belum siap... sedangkan tidak sampai 1 jam pun untuk menyiapkan keje tersebut.... bagaimana yer pendirian aku tatkala ini???...
  3. statistic Bahagian Sirkulasi yang perlu aku siapkan... Bukan banyak pun... Hanya mengupdate 2-3 slide... Tapi tetap malas... Ayat yang selalu memujuk diri aku sendiri... (Alah... senang jer tu.. kejap pun dah siap).. dan kata2 ini sebenarnya menenggelamkan sikap rajin aku yang dah semakin hilang... =(
  4. i-class ~ yang perlu aku jawab... tak rajinnya aku sem ini jika dibandingkan dengan sem2 yang lain... Terukkan aku...
  5. Macam2 lagi..... Terlalu payah untuk diungkapkan dengan kata.... Tapi, biarlah semua ni aku selesaikan satu persatu... =)

Sedey... =( bila semua yang telah lama dirancang akhirnya berkubur macam tu saja.... Tiba2 aku ada satu kekuatan... Untuk menghadapi semester hadapan.....

No comments: