Saturday, March 27, 2010

Terlerai Sudah.....

.
.
Akhirnya... setelah letih menahan kesakitan... setelah letih berguling-guling dengan keadaan yang aku alami hampir seminggu ni.. Akhirnya semua terjawab.... Malam tadi lagi... aku inform Aton nak ke hospital... Sebab.. aku rasa tak tahan... Hari ni sakit berlainan sekali dari hari-hari sebelum ni.... Dan aku tanpa fikir panjang terus call klinik pakar yang before ni aku tak nak plan pi sana dah... Dan sebab kesakitan yang amat sangat... aku gagahkan diri jugak untuk ke sana... Keputusannya amat pedih untuk aku telan... Tapi, aku redha... dan aku cuba jugak untuk bergembira macam orang lain... Moga aku diberikan kekuatan untuk menjalani kehidupan seharian aku.... InsyaALLAH... Amin....

No comments: