Friday, March 19, 2010

@ i-CITY Shah Alam...... Gambar-gambar IHSAN...

.
Aku lom pernah sampai ke sini... Tapi before ni dah dengar cite pasal tempat ni oleh salah sorang ofismate aku... Teringin sangat nak pi... Tapi belum ada peluang... Penah jugak cakap kat CH untuk singgah kat tempat ni... Tapi NO RESPOND!!.. Huhuhuhu... Mungkinkah aku ada peluang untuk ke sini??? Huhuhu... Tak pe... kalau tak de peluang... bila2 aku drive sendiri ke shah alam.. aku pasti akan ke sana....
.
Time kasih pada yang menghadiahkan picas2 ini kepada aku... Tima kasih yer.... Sangat cantik dan begitu unik kan???? Aku amat suka dengan LAMPU-LAMPU!!!!...
.







No comments: