Wednesday, March 4, 2009

Itu.. Ini.. Begitu.. Begini..

Keje skolah.. dah siap (tapi untuk yang nak submit jer lah.. ikut due time dia..) banyak lagi sebenarnya yang dok tunggu dalam waiting list aku ni... Huhuhuhu.... Slow!!!!!!!!!.... Lembabsssssss.... Hehehehe.... Tapi, aku tak baca buku lagi pun untuk test ni.... banyak chapter kena... KONONnya nak baca time nak tido... tapi dengan aku2 sekali... Buku tu lak yang baca aku... hahahahah..... teruknya......

Tahap keBZian akan melanda life aku tak lama lagi... meaning.. mulai dari ujung minggu ni.. dah tak de cuti lagi untuk aku.... hujung minggu ni tak free.... lepas tu.. 11 & 12 Mac, function 'SEMINAR WACANA WARISAN KEDAH DARUL AMAN"... Aku dah di BOOKED... 13 & 14 ke Langkawi (function kat Pulau Tuba)... 20 ke Ipoh, Perak.... BZ.. BZ.... pastu 27 - 30 ke KL... dan Melaka (dalam planning lagi).. tengok keadaanlah.. tapi ke KL dah confirm.. cuma Melaka jer masih dalam planning.. muahahahahaha..... dan 31 ada MS ISO ~ Surveillance Audit at my ofislah... huhuhuhuhu........ nahas ni....

Tapi kan.. better macam ni.. dari nothing to do... cuma aku kena pandai manage masa jer... Eh... dah tu nak tolong makcik dan pakcik (mak dan bapak NORLIE) decorate sourvenior lak untuk majlis alumny depa... Tak pe... tolong jer... heheh... Wei norli... aku terkejut tetiba ja mak dan pak hang mai ofis aku yang bersepah ni... Aku tak reti buat wei... Tapi aku menghentam jer leh kot.... aku sebenarnya tak bopa pakar.. tulisan lebih kurang macam tulisan cakaq ayam ja aku ni... Hang pandai pi rekemen aku lak.... Jangan kutuk dah tau.. muahahahaha....... lawak pun ada gak!!... tak per... nanti aku kerah tentera2 aku untuk sama2 dok dan buat.. aton kreatif dari aku.. tapi keje dia teliti skit.. so mesti lambat siap.. tak per2.... nanti siaplah tu....

Dah tu.... time lunch... aku kuar dengan kak dilla... dari tadi memang dok plan nak beli uncang tepon aku... hehehe... beli dah.... cantik ooo.. kale kelabu.. mulanya nak ambik kale koko.. kak dilla kata.. asyik koko jer... mahai2.... tapi aku agak puas hati sebab aku rasa macam ok je kale dia... cantik apa bila dah isi dengan 3 henpon aku ni.. huhuhuhu.....

Semua orang la ni dok pakai tudung ID jer nih.... hihihihi.. segak ker??? Tapi bila aku pakai rasa tak bopa elok lak.... Mungkin tak sesuai dengan muka aku kot.... Aku tengok Kak Dilla, Kak Min.. dan Kak Shila yang pakai tudung macam Ekin Mawi tu elok jer.... Kak Dilla dah ada banyak koleksi tudung tu.. dan aku selalu jadi tukang teman dia pi beli tudung2 macam tu... hehehe.. bestnyaaaa..... nak buat koleksi gak lah... aton pun ada banyak gak.. tapi dia pandai beli ja.. tak pandai nak jaga.. ishh.. sayang duit.... huhuhuhu.....

erm... apa lagi nak tulis yer??? tak tau dah..... len kali lak wrote down.............

1 comment:

en_me said...

hi cek mas itewww.. salamms dr me dikejauhannns