Thursday, April 1, 2010

APRIL FooL...............

.
Dah masuk 1 APRIL 2010..... Sape2 buat kejutan APRIL FOOL tak???.... Tak de masa nak fikirkan tentang itu... Ngeh3x.... Hmmm.... Memang amat cepat masa berlalu..... lagi dua bulan masuklah pertengahan tahun.... So far... tak de lagi event yang besar2... yang office ak handle.... Ngantuk sebenarnya ni time tengah corat coretkan apa2 yang terpampang kat sini.... tapi nak jugak say something dalam ni....
.
Suppose.... aku packing baju.... iron baju ke.... pilih2 baju ke yang nak bawak ke PUNCAK PERDANA esok... tapi macam tak larat pun ada.... tak dak semangat nak pi sana kali ni... Esemen pun baru siap tadi... Huhuhu.... Apa nak jadi ni???? Warrggghhhh.... AMAT MALAS....
.
Esok aku akan terbang sendiri... Without anyone.... I'm ALONE... Esok sampai jer kat epot, time tu kena decide nak beli makanan siap2 ker.... pastu..... ambik cab... balik ke GUEST HOUSE... Tidooooo..... Hahahahaha.... Bestnyer... leh tido...
.


keje skolah akuuuuu.... huwaaaaaa.... oh yer.... naper aku letak cover kale beru??? adalah sebabnyaaaa..... rahsiaaaa... kekekekekekekekeke...........

1 comment:

ComeyBelako said...

tomey2 tuan umah ni. salam ziarah adik tomel!