Saturday, April 3, 2010

Very TIRED Today!!!!

.
Gambar2 ni yang aku snap masa mai ke Shah Alam... Dalam keta menuju ke epot... dalam kapai dari epot a/s ke subang... tapi tak sempat upDATE.... sebab gara2 bband yang tidak bertindak dengan cemerlang... So, after balik dari kelas setelah seharian berhempas pulas ni... Baru sempat update sambil mengemas keperluan nak balik ke AS esok pagi2 awal2... sebab flight aku dari Subang kol 930am....
.
Ni merupakan final kelas aku untuk 3rd sem... rasa macam kejap pun ada.... huhuhu.... Tapi bulan ni sekali lagi kena attend ke sini before aku bercuti panjang selama lebih kurang dua bulan... Tak sabar untuk itu sekalipun sedikit rasa gusar untuk menghadapi hari2 nak final exam dan jugak untuk mengetahui result untuk semester ni nanti... warghhhh.. k lah.. sambung cite nanti k....
.






No comments: