Friday, April 2, 2010

GUEST HOUSE @ UiTM Puncak Perdana Shah Alam...

.
Ini adalah gambar2 GUEST HOUSE yang dah beberapa sem aku dan kengkawan stay kat sini... hehehehe... Bayaran yang amat berpatutan... alhamdulillah... sebab kami dapat booking umah ni untuk beberapa sem.... Walaupun tak mewah... tapi ianya cukup selesa buat kami.... =) ....
.








.



3 comments:

eynda said...

Ok la jugak tu...bersih & kemas...

Noorzaimah said...

Boleh saya tau tak berapa satu mlm dan macam mana nak hubungi penjaga guest house tu ye? pls.. saya perlukan maklumat segera :) tq

Noorzaimah said...

Awak.. boleh saya tahu berapa ek harga utk satu mlm? dan dengan siapa patot saya hubungi? saya sangat perlukan maklumat tsbt.. tq :)