Sunday, April 11, 2010

Breakfast @ Nasmir SP & Tudung ARIANI....

.
Muahahaha... Time ni... kena saman... Time park keta kat area ARIANI ni... Kena saman dengan MPSP.... Ape daaa... parking tak letak kupon... Payah kan... Aku pun tak sure kat mana nak beli kupon tu... Tak pe laa... nanti settle...
.
Oh yer... lepas hantar Ikhmal kat UiTM Merbok tu, terus jer tinggalkan dia... sebab dia dah ada kawan... So, aku tak perlulah tunggu kat situ... Plan nak cari nasi lemak kampung jer... yang bungkuih 3 segi tu... Tapi tak jumpe lak... Kalau ada pun agak gerun jer sebab macam orang laki je yang mengerumuni tempat sebegitu... Oleh sebab aku dan kaklong ada plan lain iaitu nak singgah ke ARIANI... So... kami makan je tosai kat NASMIR... tak jauh dari ARIANI... Dan lepas makan... sempat jugaklah jadi guard kat pintu ARIANI tu sebab terawal sikit... Owhhh.. rembat jugak 2 helai tudung.... 1 plain dan 1 printed.... Huhuhu... Bila nak berhenti membeli ni???
.








No comments: