Friday, April 30, 2010

Using HP Camera ~ Cotton Day....

.
.
Semenjak.. kau hadir.. dalam hidupku.. hehehe.. terasa betapa bestnya lirik lagu ADAMAYA.. Aku mulanya suka tengok cite tu sebab kes fotografi jer... Boleh ke kalau dalam masa yang sama nak berjaya dalam hidup dan berjaya dengan cemerlang bila ada hobi macam tu... Ahaksss...
.
Owhh... Ini picas2 lama dah ni... Guna camera henpon jer ni... Not very clear macam camera gedabak plus comel aku tu... Tapi kalau pakai D90 mesti lagi canggisssss kan?? Hemehemehemehemeheme... opss... Kau yang bernama CINTA.. kau.. yang memberi rasa... Kau yang ilhamkan bahagiaaa.... Hingga aku terasa indah.............
.










No comments: