Monday, December 21, 2009

Cameron Highlands ~ TEH BOH.....

.
Cuma biasa dengar2 jer.... Sekalipun selalu ke CAMERON, tak pernah lagi pi tengok sendiri tempat ni... Rupanya tak jauh sangat dari tempat aku menginap.... So, ambik peluang naik ke kawasan ni.... Jarak dari jalan luar ke tempat ni hanyalah 2km... Tapi jalannya agak sempit tapi tak lah terlalu sempit... Kalau selisih keta, still boleh lagi genjak kat tepi...
.
Aku ke sini on 15 December 2009..... Time dah nak dekat tengah hari dah.... Lama jugak stay sini sebab aku sakit perut.. so rehat kat atas sat... Siap sempat tido lagik.. Heheheh.. Teruk betul!!!....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

No comments: