Friday, December 11, 2009

RESULT Dah Keluar........

.
ALHAMDULILLAH... .

.
Semua result for last sem aku dah dapat tau.. Mungkin tak cemerlang macam sem mula2 dulu... Tapi still bagus untuk keupayaan diri aku.... Jadi agak tak sia2lah aku menapak ke PUNCAK PERDANA selama hampir setahun... dan aku akan teruskan langkah demi langkah sekalipun perjalanan itu adakalanya tersangkut.... Sem ni cuma dapat score pointer 3.56.. dan menjadikan CGPA aku 3.67... Jatuh skit dari last sem sebab 1 subject tu aku dapat B+... Tapi tak perlah... Aku amat bersyukur sebab aku tak menjangkakan result macam tu memandangkan kedudukan last sem yang ternyata amat mencabar aku dan kengkawan yang lain jugak.....

.

.
Dan rasanya nak ucapkan terima kasih pada semua2 yang terlibat dalam kes mendengar keluh kesah dan rintihan aku sepanjang sem lepas... Yang mungkin dah tak larat dengar semua citer2 aku tentang perjalanan menuju puncak ni.... hehehehe.... Tak pelah.. dah lepas pun kan??... Terima kasih buat CH yang selalu membantu aku dalam serba serbi lah.... nak cakap kat sini pun terlalu banyak... Dan paling banyak tetap SABAR melayan karenah gila aku terutamanya di kala esemen tak siap tapi due dah dekat.... Sebab dia pun sama gak gelabah macam aku... Hek3x.....
.
.
Dan TAHNIAH jugak untuk kengkawan aku terutamanya kengkawan seRUMAH aku... Kak Dilla, Kak Shima, Kak Dah, Fiza, Farah dan Zah.... yang aku rasa sudah tentu dapat meLAYAKkan diri untuk kembali MENUJU PUNCAK pada sem akan datang... Jumpe JANUARI nanti k....
.
Nak pi jumpe arwah ayah jap...... Ada masa sambung cite lagi........ =)

.

1 comment:

MK Lin said...

congrats babe.. keep up d good grades.. ;)