Tuesday, December 29, 2009

HOW To START???....

.
.
Bagaimana nak mula?? Mula apa?? Mulakan hari ni lah..... Keje petang lagi bersambung sepanjang minggu ni.. Arghhhh.... Tension ka?? Dak lah.... Nak mula buat keje ni... Nak label fail untuk tahun depan... Nak asing2 kan dan lekat2 fail.... Pastu kalau kena tukar department pun tak pa... No hal dan tak kisah dah.... Kekekekek.... Oklah...
.
Pusing2 cari MOOD ni.... Dan sila abaikan keSEMAKkan ruangan office aku tau.... Mood keje lepas2 kan dah lama ilang... Tapi hari ni nak mengemaslah... Kemas apa2 yang patut... Ok2 sudah... Pi buat keje.... Nanti ada apa2 sambung lagik k.....
.
Aku dan Kak Dilla....
sempat lagik posing dalam bilik aku ni... kekekeke....
Jeneh samaaaa......

.

my new LAPPY... Bawak mai hari ni.... Sebab... aku pun tak tau....
Bawak jaaaa....
.




P/S : Opssss.... Wearing this TUDUNG.. Sponsored BY.... "CH".... Tima kaseh.... =)
.
.

No comments: