Wednesday, December 2, 2009

Hari Ini Punya HAL........

.
Agak penat dan serabut hari ni.... Bukak laptop ni adalah untuk buat keje ofis... Esok FINAL DATE... Malangnya... Aku tak dapat buat... Sedey... Hopefully esok boleh buat kat ofis... Nak kena hantar kat ADMIN selewatnya-lewatnya esok... Buang masa dah aku ni beberapa hari.... Sabtu ni macam2 perkara.... kena settlekan hal mana2 patut... dan as usual... jumaat aku memang spend all the time with my FAMILY..
.
Lama tak guna camera OLYMPUS kecik aku yang banyak berjasa ni... Hari ni cuba2 jugak... sebab malas nak kuarkan camera gedabak dari beg.. dan hasilnya.. masih dan amat membanggakan... Tapi naper IKHMAL pun tak nak bila di OFFER camera ni?? Hmm... MEMILIH!!!....
.
Paling lawak... Tak mandi malam ni.. Kepala berat.... Tapi bukan sakit kepala.... Cuma LETEY rasanya.............. Sekali sekala tak mandi.. kira ok lah kan??... But 1 cite lawak pasal Mr. Gurdial Singh dari PERSATUAN PESARA KEDAH.... Aku mati2 ingat Kak Enon punya no fon... sebab no tu tak de dalam list aku... Rupa2nya orang lain call aku... Ntah dia dengar ke tak apa aku cakap before tu... Teruknyaaaa.... Silap orang!!... Dia cakap nak buat surat minta permission kat ZZR... Esok aku semak dengan ADMIN balik.... Ada dak surat tu untuk aku.. Hari ni malas nak call ofis sebab aku bercuti sama... Kalau tak kerana itu, aku tak kan datang keje... dan pastinya kalau tak kerana hal minggu depan yang aku perlu submitkan esok hari... Aku mesti ambik cuti lagi......... Tapi tak pelah.. PART TIME JOB.... Cari duit lebih untuk sem baru nak mai ni... Huhuhu....... KEMEMEH!!!!!!!................
.
.

1 comment:

Wears N Wares said...

thanks mek sbb link kan my blog.. :)