Saturday, December 19, 2009

Sepetang With INA............

.
.
.
Hari ni.... masa tengah melayani FACEBOOK... Aku sembang ngan Ina... So, tak semena2 kami berpakat nak kuar.... kebetulan lama jugak aku tak jumpe dia.... Lama tak sembang2.... so, janji kuar lepas solat ASAR dan kol 5 aku jemput dia kat umah.... Macam2 story... kisah aku.. kisah dia... rindu kat LIN... sebab lama tak jumpe... Sorry LIN... tak dapat nak bagi hang turut serta sebab hang jauh..... Sorry yer....
.
Oh yer... hari ni... aku wearing TUDUNG ARIANI yang CH hadiahkan... 1 daripada 5... Just to note down jer kat sini.... Supaya tak lupa dan aku appreciate pemberian dia... TQ....
.
.
.
Dan... aku bawak ina makan2 kat sini.. tempat yang selalu dan kerap jugak aku pi.... Makan bihun sup dan cendol yang memang sedap kat sini.. So.. sapa2 pun leh try.....
.
.

1 comment:

Anonymous said...

huhu.. jeles giler tgk cendoi tu waaaahhh.. yumyumm dan aku lak berendanm air mata hr ni seharian dan xlalu nak makan sbb insan kesayangan terlanatr di ICU