Saturday, September 19, 2009

My MENU Sepanjang Ramadhan 2009.... =)

.

Sengaja tak nak UPDATE makanan dalam BLOG ni... Blog ni lebey membincangkan isu yang berkaitan dengan life aku... dan pendek kata.... coretan kisah2 dan luahan hatiku jer... Cuma kekadang tu agak lari dari TOPIK... So, dijemput untuk sama2 ke sini.... Meh ler tengok apa yang aku makan... masak... beli.... dan yang sewaktu dengannya... Heheheh... HAPPY RAMADHAN AL-MUBARAK.... =)

Just click here.....



3 comments:

azzercode said...

salam... uiii, sedapnyer ; ) minta r skit..hehe

jebat_berani said...

salam...cantik tgk rupa awak...nasib baik dah kawin lau tak mau tergoda...nak jemput awak ke blog saya http://sendukjebat.blogspot.com
leh tengok resepi dan masakkan terkini yang telah saya praktikan...

CCZ said...

salam..CCZ nak cuba buatkan menu ni lah..menariklah blog nie..