Tuesday, September 29, 2009

SABAH ~ Landed @ Kota Kinabalu......

.
.
.
.
.
.
Sepanjang perjalanan aku dan kengkawan pergi ke KK.... Antara sedar dan tak... akhirnya kami selamat sampai di bumi BAWAH BAYU ini..... Cuaca ok... leh tido dalam perjalanan... Makan pun dapat sebab masa booking ticket dan siap booked makanan sekali... Kalau tak, laparlah jugak.... So, walaupun tak sedap macam kat Kedah... makan gaklah.... Lapar kan???.... Dan aku paling suka snap pic time perjalanan... tengok kat luar tingkap.. kebetulan time ni dapat stay tepi tingkap.. so, just guna kesempatan yang ada untuk rakamkan saat2 macam ni.... Walaupun mana2 dan bila2 masa pun sama jer... Namun... pastinya ada sesuatu yang indah dan manis untuk dikenang.... kan???............ =) ....
.
.

No comments: