Tuesday, September 1, 2009

My EMPTY Heart........

.
01 September 2009.......

Pejam celik, pejam celik... Bulan dah bertukar....... Sekejap jer kan??? Terlalu cepat setiap waktu melewati kita... Hari ni.. aku dah mula keje after 5 hari bercuti... 3 hari cuti yang sepatutnya cuti dan 2 hari lagi aku ambik CUTI REHAT... Masuk jer ofis pagi ni... dah mulakan keje2 rutin aku... Atas meja, tak banyak sangat yang kena settle... Dan cuma bagi clear2 skit2 keje yang patut....
.
But hari ni... NOT IN A GOOD CONDITION... As usual... aku sakit kepala... Tapi still under control... Dok ingat balik ni sama ada aku makan ubat tak pagi tadi... Macam tak makan... Tapi tak perlah... ok lagi ni.... Dan hati dah tak sabar untuk pulang ke umah..... REST!!!.... Sempat jugak buat skit (ntah2 suku pun tak sampai)... hal keje skolah aku.... Sem ni tak best!!!....
.
Plan balik umah nanti nak concentrate dengan keje2 kat umah jer... Hopefully NO MORE keje2 yang membiulkan kepala otak aku lagi.... Dan sejak 5 hari bercuti, aku rasa kali ni lah aku rasa jiwa aku sedikit terisi bila kat umah... Walaupun ada perkara2 membebankan dan buat aku adakalanya timbul geram dan marah... tapi semuanya aku terima...
.
Ops... aku tak menulis BLOG ni time waktu keje... Sekarang time rehat ni... Dari umah ingat nak kuar pi cari ubat, tapi tak jadilah plak.... So, aku dok je lepak2 @ ofis aku ni.... Banyak yang dah aku betul dan buatkan hari ni... dan sekarang ni lak... aku rasa teramatlah SUNYI... Huh!!!!... Macam sedikit hilang dunia aku sebelum ni.....
.
Sakit!!.... Tapi pagi tadi aku amat puas hati bila dapat basuh baju... sidai baju.. kemas bilik... simpan baju2 yang dah dilipat... Wahhhh... cukup puas hati......... Cuma lambat masuk keje... Sorry Dr..... Lewat lagi............ Tengah merancang bila lagi nak mohon cuti raya ni.... aku rasa kali ni nak cuti sekejap jer..... Lagipun.... banyak yang nak kena settle.... Lepas ni aku terbang ke Sabah lak... Tapi sebab nak ke Sabah jugak ada orang anggap yang bukan2... Hal keje pun ada tanggapan macam tu?? Huh!!... Weird....
.
Tolong aku... Macam mana nak hilangkan KESERABUTAN dalam kepala ni... Rasa macam urat2 dia dah bersimpul dan kusut masai jer.... Dan sesekali rasa macam benang2 yang dah terlerai dari bekas sambungan / pemegang benang dan tak dapat dibetulkan lagi.... Haaa... macam tu lah aku rasa sekarang ni.....
.
Ok2.... sekadar luahan... Ni nak sambung keje2 mulia aku lak ni.... Nak buat keje skolah.... Tapi.... Ngantuklah pulakkkkkk...... Macam2 daaaaa.................
.