Wednesday, November 11, 2009

DINNER 2nd Time @ SUK

.
.
Ini merupakan 2nd time dinner... Kali ni dengan KSN plak.... Sebelum ni dengan MB Perak... Dinner malam ni jugak adalah penentuan tentang result yang kami perolehi untuk sesi Pertandingan di Konvensyen KIK selama beberapa hari ni sebelum meneruskan perjalanan kami ke destinasi seterusnya esok.....
.
..
Seperti yang kami dah jangkakan dari awal lagi.... group aku tak de lah menerima apa2 kemenangan... Sebanyak 28 kumpulan bertanding.... bagi kedua2 kategori di mana setiap kategori terdiri daripada 14 buah negeri... dan Kedah hanya menerima sijil penyertaan saja... Hehehe.... Ape2 pun kami tetap bergelar JUARA kerana mampu mewakili Negeri Kedah di Peringkat Kebangsaan ni... Syabas jugak untuk Kumpulan D' BACA.. Dan lepas ni group aku dah tak layak lagi nak masuk KMK peringkat Negeri.. Kena ada nama baru dan mungkin jugak pelapis2 baru!!... Who knows??..........
.
.
.
Agak terhibur dengan peraturan yang ditetapkan.. Tapi.. dalam jaga punya jaga... technician tersilap tekan button... Lampu yang besar hampir jatuh terkena orang2 di sebelah kiri stage... Mujur2.... Heheheh..... Dan paling best, kalau 1st dinner dulu tempat KEDAH terkebelakang... dan kali ni... kami dah dok di depan...... sebelah jer ngan meja VIP... Memang amat adil dan saksama.....
.
.
So far, aku suka dengan cara pengurusan negeri PERAK... Tak tau lah bagi orang len.... cuma bagi aku... ok amat2lah..... Dan yang tak best cum akali ni kena berdiri dan present tanpa teks... Ini yang membuatkan KIK kali ni kurang ok... Tak suka lah macam tu.... Kesian pada insan2 yang kena present.... Kalau dok jadi mak dan pak pacak tak perlah... Ni nak kena present depan orang ramai tanpa teks... dan macam2 gelagat yang dapat dilihat... Muahahaha............. Ape2 pun.. SYABAS pada PERAK.... Sebab berjaya menjaga peserta dengan aturan dan perancangan yang amat baik dan membanggakan!!!!!.........
.
.
.

No comments: