Sunday, November 22, 2009

Last Night Dinner & ARIANI....

.
Hari pertama memulakan keje after cuti yang panjang.. Cuti dalam keje... Bukan cuti saja2 tau... Outstation hal keje tu meaning cuti lah... dan lepas ni sebelum akhir tahun.... cuma nak cuti syok2 je.... Hehehehe... ada ka macam tu?? Yerlah.. cuti untuk habiskan masa ja la.. habiskan cuti tahunan... Leh kan???.......
.
Ada benda nak story.... Hal malam tadi kes makan satay... Kuar ngan mak teman aton pi cari penghutangnya... (hehehe... bunyi macam ALONG lah plak)... dan pastu pi TESCO........ Yey!!!... Best.... Aku kat gila pi shopping complex... Tak beli pun tak pa.....
.
.
.
.
Tudiaaa.... Kirim kat Kak Dilla belikan aku tudung ARIANI... Morah bangat..... Nak gantikan tudung ARIANOT lama aku yang dah kelihatan agak kurang sesuai untuk dipakai... Kekeke... Mula dah lah tu... So, sekarang tengah sale... morah!! morah!!... Beli ja kale ni sebab agak senang nak matching ngan mana2 baju... Yang printed pun dah morah jugak la ni... turun RM30++... Kira oklah tu kan??... Hmmmm..... Beli2.. jangan tak beli....
.
.
.
Satay memang makanan kegemaran aku... Tapi tak makan banyak pun... semua dipelopori oleh Aton... Hehehe... Tak pa... Cuma nasik2 yang diORDER semua rasanya dah OUT... Dulu JONED ni sedap jer... Ntah nape sejak kebelakangan ni.. semua2 amat tawar nak masuk dan melalui jalan tekakku ini....... Baguih jugak..... Heheheh...................
.
K lah.... nak sambung buat keje.... dah lebih dua minggu on off kat ofis ni... So, kena siapkan keje2 yang agak terbengkalai..... Nak jadi rajin ni sebab jap lagi nak menyelinap lak masuk ke shopping complex.... dah plan ngan kengkawan... Harap2 last minute tak ubah fikiran lah kot.... Heheheh.... Bye2....
.
.

No comments: