Monday, November 9, 2009

Dinner @ SUK Perak With MB Perak........

.
.
First day kat Ipoh ni... Malam tu je ada dinner dengan MB Perak... Agak letih dan kelam kabut... Tapi aturannya taklah buatkan group aku jadi terlalu bosan......... Cuma malam tu agak lapar...... Time petangnya leh rehat panjang after diberi taklimat... Sebelum group aku dan negeri2 lain bersiap sedia untuk ke dinner malam tu....... Kami berpakaian sedondon yang diTAJA oleh SUK KEDAH........ Tak cantik baju tampung2 kami tu...... Janji PREE.... dan semua pakai yang sama...... Kekekekekekeke..........
..
Meja untuk KEDAH punya team tersorok kat belakang tiang... Meaning... nak tengok apa yang dipersembahkan kat stage pun tak nampak... Tapi group aku nampak semuanya macam tak kesah jer... Sebab... semua sedang menikmati hidangan dengan penuh teliti...... Lapaq kan??... Dan kami diberikan cenderahati berupa ceramic labu sayung dan pot pouri...... Berat lah ceramic tu.... tapi sejukkkkk...........
.
.
Apa2 pun...... ada jugak yang tegur cakap baju tu cantik...... Muahahahaha...... PERLI agaknya!!!.... Hehehehe.............. Muahahaha....... Esoknya...... 3hb........ Kumpulan D'BACA akan berentap...... sebab dah tau pun kedudukan kami macam mana....... Kumpulan ke-3 yang akan buat perbentangan bagi kategori PENGURUSAN......... Dan....... malam tu,...... training sampai kol 130am......... Letih..............
.
.
.

No comments: