Monday, November 16, 2009

Singapore 2nd Day ~ NIGHT VIEW.......

.
..
.
.
Malam di sini memang amat cantik... Dengar jugak cite yang di Singapura.. malamlah yang hidup.... Kalau nak dibandingkan dengan ALOR SETAR ni... kol 930 malam, apa pun dah tak de lagi... So, memang becahaya bumi Singapura ni dengan lampu2 neon di sepanjang jalan....... tambahan pulak dia orang tengah busy dengan persiapan untuk CHRISTMAS... Meriah amat....
.
Dan paling bestnya sebab aku baru dapat jalan je macam mana nak snap pic time malam... Selalunya setting night mode kat camera ni pun tak membawa apa2 makna... Tapi kali ni memang manjadi...
.
.

No comments: