Wednesday, May 27, 2009

DURIAN OH DURIAN !!!

Sebenarnya bila bercakap tentang durian ni... teringat nak makan... Semalam masa kuar dengan Kak Dilla jer round2 kat BILLION, rasa terliuq ja bila tengok durian tu.. But kesian lak kalau beli la coz mak nak kena check dengan doc hari ni... so, main sentuh2 jer lah durian yang dah siap dikupas tu.. kekek.... Tapi malam tadi, tercapai gak hasrat... so, beli gak durian untuk menjadi hidangan makan malam ni... heheh... aku as usual, jadi drebar jalah pi kat pasar malam tu sebab keta tak dak parking.. huhuhu.. nasiblah..... ok2... tu je entry untuk hari ni... ops... lupe lak... pulut durian pun beli gak sebab Aton teringin nak makan.. but makan pun tak leh nak habis sebab dia mengalami DEMAM... dah tido pun.. huhu.. siannya... k lah... tu jer.....

1 comment:

ppb_ppkp said...

murni..tu durian namanya kancing baju. heheheh...sebab duri nya besar..
\kalo nak sedap.amik yang kecik.n duri panjang tajam2,,namanya teloq boya...shodappp..xmuak taw. setiap pasungnnya ada 1-2 ulas je