Sunday, May 31, 2009

BOOK SHELVING @ PPAK


Rak buku yang menjadi tanggungjawab aku kena shelving setiap pagi... Kami kat PPAK ni tak kiralah sama ada officer or staff semua kena ada tanggungjawab dan rak masing2 untuk shelving... Hehehe... Aku rajin tak??? heheh... tak rajin... tapi selalunya SUHANA yang banyak membantu aku.. sebab kali ni ana bercuti panjang sebab besalin.. so tugas aku lah cover semua ni.. huhuhuh.. lintang pukang jugak...... but sebab aku rasa aku dah bertungkus lumus menyusun buku2 ni sebaik mungkin.. so, sempat jugak aku tembak pic2 ni dengan camera hp aku.. heheheh... elokkkk ooooooooo aku susun......... hahahah..........

No comments: