Wednesday, May 13, 2009

HAPPY BIRTHDAY to ME... @ 31st year...


You have things in the right perspective. Don't let a negative person get you down.

Even the iffiest of plans should work out well today -- if not exactly how you had expected! It's a good time for you to ease up on that one friend who's always flaking out on you....


SALAM BLOGGIE....

Hari ni HARI ULANGTAHUN kelahiran aku yang ke-31..... Hehehe... Tua dah ker??? Ok lagi nih... Oklah.. just nak wish HAPPY BIRTHDAY TO ME... .... Kat atas tu.. aku belikan hadiah untuk aku sendiri... kekekeke.... dari SABAHAN.... Dok berkenan gak kale merah... but dah diambik orang... heheheh.... nak buat macam mana.. terlewat skit... jadilah... ni pun hadiah gak kan even guna duit sendiri.. hahahah... lawak sungguh.... But mak dan aton dah belikan aku beg skolah.... (tapi kalau tak pi skolah dah, nak jadikan beg apa lak no??? kekekeke....)... tq2.... sedih lak rasanya.... dan buat kengkawan yang tak lupa wish kat aku... TQ SO MUCH atas ingatan.... Dan buat saudara kembarku.. YATIE... happy birthday kat hang gak..... erm.... but... aku sambut bday seawal pagi buta ni dengan LINANGAN AIR MATA.... Bukan apa... aku SAKIT KEPALA... hahahahah.......... Nanti sambung citer lagi...... ~BYE~...

3 comments:

anaklaut said...

selamat ulang tahun yang ke 31 buat awak..

moga dipanjangkan umur, dimurahi rezeki oleh allah swt amin..

Ibu Kimie said...

Epy besday to you...moga panjang umur..murah rezeki dan ceria2 selalu

:: MURNI MASREENA :: said...

tq....