Sunday, May 17, 2009

MY BIRTHDAY Gift From CH...









Hari ni... dapat PARCEL... Balik dari PD Kg. Kilang Batu untuk Program dan aktiviti sempena HARI PENYAYANG DAN KELAB SINAR PINTAR... tengok je atas meja... dah ada letak elok jer... Mungkin staff aku yang letak kot.... But tak tanya pun... Cuma masa nak balik salah sorang staff aku inform ada parcel atas meja.... TQ CH... For the GIFTS... Suka sangat... Lagipun.... memang mulai MEI ni ada plan nak buat collection BROOCH satu every month.... So, this is the PERMULAAN lah kan??? Hehehe... But bekas kaca chocolate CADBURY tu.. after habiskan isinya nanti... nak buat bintang kale2 dan letakkan dalam tu lah... kalau aku pusing2 kat mana2 kedai GIFT... aku akan beli kertas buat bintang yang dah siap potong tu... mesti cantikkan??? Against... TQ CH.... 4 the GIFTS...........

1 comment:

IdzaRis79 said...

huhuhu...
banyaknya adiah...