Thursday, July 9, 2009

GAMBAR From Suzi ~ UM Library.....




Salam BLOGGIE....

Oh yer... Just nak masukkan picas2 ni pemberian dari SUZI~staff lebry UM.... Dapat picture ni sebab dulu penah mintak kat dia.. Lagipun, untuk event ni aku memang tak de bawak camera... Agak kelam kabut time tu... Dan waktu snap pic ni dah dekat tangga lebry dah... Dia orang pun plan nak pi PEKAN RABU... So, tak delah sempat nak ambik gambar selain menggunakan camera dia orang jer ni.... Sasmin (my ofis cameraman) time tu pun dah ntah ke mana2... Huhuhuhu......

Ape2 pun.... Thanx to suzie.... Gambar2 ni leh dijadikan kenang2an..... Cantik dan jelas sangat...... Tak reti or tak pandai nak describe picture dan nama2 sapa yang ada dalam gambar ni... sebabnya... ni 1st time jumpe so tak tau nak letak nama apa kan??? Heheheh... Nama pun tak tau... kekekek... kenal dan tau nama suzi jer....

Oh yer... Lupe lak.... Pic2 ni nampak sama jer.. tapi tak serupa.. hehehe.....

No comments: