Friday, July 17, 2009

LUNCH TIME With Paklong's Family....



Lapar sangat time ni.... Masa perjalanan balik ke A/Setar, singgah di Simpang 4 untuk stop makan untuk time lunch.... Paklong yang belanja kami sefamly..... Tak sempat lak nak snap gambar semua orang... Sebab time ni, perut dah menjerit2 minta diisi... Ditambah pulak dengan keletihan dan rasa mengantuk yang amat....

Terima kasih paklong sebab BELANJER......... Balik dari umah, terus mandi dan tido... Aku letih sangat..... Sampai Aton call minta tolong checking assignment dan emailkan padanya sebab rasanya dia tertinggal kat desktop pc kat umah ni.... Then aku mulalah meracau macam2 sebab tido aku diganggu.... Sorry........ Hari yang agak MELETIHkan................

No comments: