Saturday, October 3, 2009

JALAN~JALAN 2nd Day @ Sabah On 26 Sept 2009.....

.
.
.
.
.
.
.
.
Ops.... bersambung semula cite aku ke SABAH....
.
Time ni... after berKONVENSYEN kat Le Meridien tu... Habis around 4pm.. then kami sempat balik hotel tempat kami menginap untuk salin baju ke pakaian yang lebih berkonsepkan santai untuk sambung shopping2 kat area KK town lagi.... Tapi.. untuk hari kedua ni... aku tak banyak shopping sangat... sebab semua keperluan kebanyakannya dah beli masa hari pertama.. So, antara pic2 yang sempat aku abadikan.......
.
.

No comments: