Friday, October 30, 2009

@ SUARASA NTV9 ~ Stadium Darul Aman.......

.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Sekitar jalan2 aku kat SUARASA @ Stadium Darul Aman yang aku pi dengan mak, eimien dan ikhmal tadi....... just masukkan pic2 mana yang rasa sesuai jer... panas sangat time ni....... huhuh..... tak beli apa pun........ cuma beg upin ipin je untuk anak2 aku..... hehehehehe....... besday amen tak hadiah apa pun lagi........ dan beli gak pencil case....... sapa punya yer?? kekekeke..........
.
Kalau last year aku kena duty kat sini.... tapi tahun ni aku bebas ke sana sini.... Kebetulan kan??? Legaaaa...
.
.

No comments: