Monday, October 26, 2009

TAK LARAT.... Macam Mana Nie???....

.
setia menunggu dalam mr. URVAN.... Tetiba je rindukan TOYOTA yang dolu2... Walaupun tak baru.... tapi amat selesa...........
.
Malam ni.... memang plan nak siapkan keje skolah.... Ada 3 lagi yang masih KIV... 1 individual... dan 2 grouping...... Cuba gak nak siapkan malam ni.. Masa kat ofis siang tadi... berbuku2 azam di hati... Balik je nak buat... Tapi sekarang ni..... kepala aku dah rasa pusing2.... Sanggupkah aku memaksa diri untuk terus bersengkang mata hingga ke esok hari????....... (sapa nak tolong jawab ni??????)....... sambil sapu minyak cap AXE..... Mata pun dah tak larat nak angkat..... :'(
.

ops... silau... pic snap masa otw nak ke ofis le ni..... dan dalam ofis aku jugak.... hari ni meja bersepah amat.... lupa lak snap.... tapi time balik kemaslah.......

Tapi untuk menghilangkan sedikit rasa yang mencengkam jiwa raga ni... aku lepak jap kat sini untuk masukkan entry pic2 yang aku snap siang tadi masa nak pi kat IMEGRESEN untuk buat group pasport dan masa kat ofis........ Tapi yang paling best.... keje aku untuk BAKEB dah siap.... So,... please jangan VOTE untuk aku lagi wahai kengkawan yang arif lagi bijaksana........... VOTE lah untuk orang lain yang lebih memahami peranan BAKEB yang sebenar.........

.Nie lah sekitar tempat kat IMEGRESEN ni........ Bangunan baru.... Mujur time aku kat sini... Orang taklah ramai sangat..... So, tak ambik masa yang lama lah.... Legaaa.....

Sudahhhhhhh........ Mata nak pejam dah......... Pinggang pun dah sakit dahhhhhhhhh....... Kepala berat amat............. Huhuhuhu........ Sorry lah........ esok jerlah ku sambung keje mulia ku itu... Keje.. study... diri sendiri........ Mana yang lebih penting?????????? Huhuhuhuhu............ zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.................................

No comments: