Saturday, October 3, 2009

Majlis AIDILFITRI Kelab Sinar Pintar Bayan Budiman @ PPAK...

.
.
Stop jap bercerita tentang cite aku dan kengkawan ke SABAH... Masih banyak lagi yang belum sempat diupdate... Ini disebabkan beberapa masalah yang aku hadapi setakat masa sekarang ni... So, aku update yang latest info dululah.... Lepas habis seksa aku nanti, aku kampoi baliklah update cite pasal kat Sabah... Hehehehe... Terlalu banyak picas2 yang aku collect kat Sabah... So, nanti2lah yer....... Sebabnya... sekarang ni aku............
  • terlalu bz dengan kursus2 berkaitan hal keje...
  • ISO lak menanti di setiap hari2 keje aku....
  • aktiviti dan lawatan tak lekang2... (dah mula mai dah ni)...
  • paling gayat... KEJE SKOLAH aku....
  • test on 10 oct...
  • final test on 17 oct... (orang bz sambut DEEPAVALI.. aku lak... terpaksa bertungkus lumus menjawab paper... walaupun 2 jam.. agak lama jugaklaaa....) macam mana nak kelentong ni??? Huhuhuhu..... Leh ke dapat result yang ok???...
  • mesyuarat BAKEB yang dijangkakan akan diadakan pada 29 Oktober... Aku perlu siapkan laporan sebab aku antara AJK Tertinggi... (dah tak nak ambil part dah lepas ni... Aku nak letak jawatan... )
  • dan macam2 hal sama ada disengajakan atau tidak...
.
sempat jugak kaklong BERPOSING dengan baby aina dan baby nuqman... kedua2nya anak2 staff PPAK.. erm.. comeinya!!!...
.
.
dan.... Walaupun aku terhimpit dengan kekangan masa dan waktu yang amat terhad... (tak boleh nak bayang macam mana...) Kalau fikirkan sangat2... bisa membuatkan aku sesak nafas.... huhuhu.... Ape2 pun kena tempuh jugak kan... Dan di hari yang mulia ni... aku dijemput menjadi PENGACARA MAJLIS untuk MAJLIS JAMUAN HARI RAYA AIDILFITRI KELAB MEMBACA SINAR PINTAR BAYAN BUDIMAN di PPAK.... Walaupun separuh jalan dan untuk aktiviti persembahan aku pass kat Kak Ed.... (sebab sometime aku tak de idea nak catch up si CILIK ni...) Tapi aku tetap gembira join dan bermesra bersama si cilik ni.... Terubat sedikit kelesuan dan kekusutan fikiran aku...... dan aku sangat2 nak pamerkan apa yang sempat aku rakam guna camera aku untuk aktiviti ini......
.
melihat gelagat dan aksi2 anak2 comei di depan camera... budak2 sekarang berani2 kan??
.
Oh yer... Tima Kaseh pada Kak Ed atas jemputan... Tima Kaseh jugak sebab bagi aku duit raya even aku bukan lagi AJK Kelab Sinar Pintar ni... Dulu penah join sekejap tapi sejak arwah ayah meninggal aku dah stop.. Komitmen aku bagi pada family yang selalunya setiap pagi Jumaat menziarahi pusara ayah... Time tu aktiviti dilakukan setiap pagi JUMAAT.. cuma jadual sekarang dah bertukar... Dan untuk tahun depan aku telah diLAMAR untuk sertainya kembali.. bersesuaian dengan post aku kat ofis sekarang ni... InsyaALLAH aku akan terima....
.
.

1 comment:

karipapsayur said...

Jom join "MANGSA BULI CONTEST"! Tarikh tamat 19 Oct 09 http://karipapsayur.blogspot.com