Sunday, October 11, 2009

Samb... DINNER @ Restoran Nelayan, KK Sabah...

..
.
Our dinner..... Still lagi berkongsi cerita dengan 3 buah negeri sebelah utara... Baik hati kan pengarah kami??? Heheheh.... Akhirnya ni adalan agenda terakhir kami pada 27 September 2009... Last day kami kat Sabah before bertolak balik ke Semenanjung... Aku, as usual tetap sempat mengabadikan pic2 kenangan untuk tatapan semua......
..
.
.
Dan... antara yang paling aku suka snap ialah pic2 makanan yang terhidang untuk kami semua... Salah satunya ialah ketam.... Walaupun aku suka makan ketam... tapi untuk mengupasnya.... jauh sekali... but... aku tetap cuba kepit ketam tu guna pengepit dia.... Heheh... macam playar jer.... Tapi still tak pandai nak makan sendiri... Manja!!!.... Kikikiki...... So, tengok jerlah.... Kuang3x….
.
.

No comments: