Friday, October 30, 2009

Menziarahi PUSARA AYAH....

.

pusara ARWAH AYAH...... di sini terpahat namanya........

.
.
.
memakai payung yang BESAQ...... Hehehehe...... Payung ceti ka ni????
.
Alhamdulillah.......
.
Seperti kebiasaannya.... sekali lagi aku dan family berkesempatan ke sini untuk hari dan minggu2 seterusya.... Kebetulan jugak..... Ikhmal balik semalam... Minggu ni dia bercuti sebelum terus dan direct sampai exam SPM tak lama lagi..... Dan kali ini....... cuma kami ber-4 jer yang dapat bersama2 menziarahi arwah ayah... Aton... dengan hal kejenya @ SUARASA.......... Tahun lepas aku duty dua hari berturut2.... tapi tahun ni.. giliran dia plak.... Macam tulah citenyaaaa.... It's ok... tak kisah............ Yang penting pusara arwah ayah tetap ada yang mengunjungi pada setiap hari jumaat... setiap minggu...... Begitulah rutin kami sekeluarga lebih dari 3 tahun yang lalu.........
.
:: Bawak camera... Ikhmal tak marah2 lagi... Kalau tak.. pantang sungguh dia kalau nampak aku bawak camera.... Mungkin jugak raya hari tu dia nampak lagi besar camera yang orang usung ke kawasan ni..... ::
.
.

No comments: