Thursday, January 28, 2010

DINNER @ Kuala Perlis... 24/01/2010....

.
Hehehe.. lucu pun ada bila tengok pic2 ni... Ada something yang tak kena dengan tudung aku ni... CH hadiahkan ni... Heheh... Tudung ni actually memang size aku.. tapi ketat lah pulak... sebab nak jugak pakai tudung ni lalu aku mengoterkan sendiri dengan cara longgarkan sedikit.. jadi tak betullah pulak.. alahai.....
.
Tak per, lepas ni baru nak betulkan semula..... Cantik kan?? CH yang pergi beli dan pilihkan... Susah jugak nak cari baju yang sesuai... Pakai jelah asalkan tak nampak pelik.. TQ CH...
.






















1 comment:

ppb_ppkp said...

mentarang owh mentarang.. I lioke