Saturday, January 30, 2010

@ JITRA..... Mahani Johari...

.
Walaupun, tak rajin sangat buat keje skolah kat ofis ni (opsss... bukan buat time ofis tau... buat time cuti... aku sanggup mai ofis semata2 nak siapkan keje ni)... dan... terasa amat lapar... apa lagi... kebetulan tengah YM ngan kaklong, then terus ambik kaklong kat JITRA dan pi makan2... Makan sampai nak muntah... punya lah banyak sangat... heheheh.... Burppp.. ALHAMDULILLAH... kenyang.... =) .....
.
















2 comments:

Anonymous said...

hg memang kojaq wei...tgok menu mahani johari ni tringat zaman kisah cinta aku gan prit & ben dulu...huhuhuhuu...rindunyaaa nak mkn kat situ..hg bg aku telioq...hg saja taw iskk..iskk

:: MURNI MASREENA :: said...

norli wei... aku sampai sini jaa.. tingat kat hang.... aku tau hang suka kat MJ ni.... tapi kat a/star la ni banyak tempat yang best tau... heheheheheh..