Friday, January 15, 2010

DINNER With Mak & Eimien @ MIMI RESTAURANT....

.
Kisah malam semalam..... Mulanya plan nak kuar dengan Eimien jer... Tapi kesianlah pulak bila mak sorang2 kat umah... Aku keluar settlekan urusan2 bank... Heheheh... Amat malas untuk berurusan di siang hari.... Malas nak jalan sebenarnya.....
.
So, lepas settle keje2 aku... Mulalah mencari tempat2 yang enak untuk dilawati.... dan terfikir untuk ke sini... First time ni... Tapi nak promote kat member2 pun... tak ok sangatlah masakannya... Heheh..... Cuma lehlah kenyang2kan perut dan basahkan tekak...
.
Oh yer, ni semua Cik Murni punya account sebab agak KAYA skit... Kekekek....
.
sorry ek.... gambar tuan punya blog jer yang ada.... lagi 2 orang pengikut, tak berminat untuk bergambar..... Ni pun, Eimien yang bermurah hati tolong snapkan.... hehehehe....
.









No comments: