Sunday, January 31, 2010

Macam PELIK Kan??? SERABUT!!!...

.
Rasa macam ada yang tak kena jer dengan tudung aku hari ni... Rupa2nya... terbesar lah pulak... pakai pin kat bawah dagu baru ok... :P..
.



.
Malam baru update ni.... Meaning entry ni last untuk January 2010.. Tak de siaran ulangan lagi.... Malam ni.. memanglah plan nak siapkan 1 keje skolah aku... dah tak banyak pun... dah masuk part conclusion dah... tapi otak ni jamp lah pulak.... aku berjalan pusing 1 umah dah.... sembang ngan mak, eimien... dan at last aku sembang lak ngan ikan guppy dalam bilik aku ni.... check jugaklah awat tak beranak2 lagi sedangkan perut pun dah kempis dah... dari sebelum ni yang aku tengok memboyot.... Jadilah... buat teman sembang dalam bilik kan??? Hehehehe....
.
Nak sambung keje skolah.. idea amatlah tak bernas sekarang.... ngantuk lebih menguasai aku.... aku teringatlah pulak sesuatu ni... Hmmm... sampai hati noo..... Mungkin aku ja kot kena faham... Selalu kena faham.. faham.. faham.... ni kalau luahkan dalam ni.. sure macam2 aku kena ni.... Hmmm.. tak palah..... apa nak buat....
.
.
Pic yang tersepit antara coretan aku ni.... amat tidak menyenangkan mata memandang... mulanya aku bersila buat keje kat bawah... kononnya kalau buat atas katil akan mendatangkan kelesuan dan badan secara otomatik akan terbaring lesu tanpa sempat menutup lampu dan sebaliknya mata yang tertutup dulu... tapi sebab macam rasa kuat ja malam ni... lalu aku ubah lappy aku dok atas bantal dan mengadap dengan senang hati... tapi fikiran langsung menerawang dan melayang2 entah ke mana.... apa2 pun pasti hari khamis jam 5 petang semua akan siap.... hahahahaha... sebab itu masa kecederaan yang paling dahsyat dalam dunia february aku ni... sedeynyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. Tooloooooooooooonnnnnnnnnnngggg!!!...
.
ohhh... tadi pagi nampak keta tu... aku rasa betullah... keta tu... dan aku memang nak sangat tengok pemiliknya... malangnya tak sempat dan time aku kembali semula kat tempat parking tu, keta tu dah tak de.... alahhhh... macam mana ni?? tak sempat nak kejar... kawan2 aku pun tak sempat nak tengok... Mujur kak min tak buat announcement... kalau tak... menahas!!!... tapi cite dah lepas, perlukah??? Huhuhu... Kesal!!!
.

No comments: