Saturday, January 16, 2010

SONY A550 ~ Will You Be MINE??? :-)

.
Mula berkenalan dengan camera ni masa dekat THE CURVE.... Hehehe... Ni kira CINTA PANDANG PERTAMA lah ni.... Selepas aku tergila2kan si NIKON tu dan sampai la ni tak dapat2.... Hehehe.... Mahai ni.. BODY jer pun RM2999... Huhuhuh... dah tu campoq aksesori tambahan yang biasa2 dalam rm1800... Dekat2 RM5k dah... Tapi yang aksesorinya dah janji kan nak beli sendiri... Muahahahah.... Ngeh3x..... Tapi sebab terlalu suka sangat dengan muka tak malu nak request benda ni untuk BIRTHDAY nanti.. Leh dapat ker??? Tapi tak mintak kan??? Janji nak bagi kan??? Lambatnyaaaaa... Awat lama dan lambat sangat tak tau???... So, just nak abadikan picas2 dalam blog ni.............. =))
. .
.
.
.
.
.
.
P/S : My Beloved CH..... Boleh dapat ker?? Kekekekekeke.... (tak malunya.... ).... Tapi kan... Masa kita try tu dah tau kualitinya macam mana kan?? leh lah kan.... Tipu dosa tauuuuu... Tak baik mungkir janji.. (hehehehehe)......... Tapi kan.... cuba bayangkan camera ni di tangan MURNI MASREENA dan disnap dengan penuh gaya... tentu cantik bangat kan??? Kekekekekeke..... COMEY.. COMEY... :P

No comments: