Saturday, January 2, 2010

PADANG BESAR With Ina & Lin

.
Terlalu GEMBIRA hari ni.... Sebab berpeluang meluangkan masa dengan dua orang kawan aku ni... Ina dan Lin.... Thanx sebab apa yang dirancangkan menjadi.. Destinasi kami untuk shopping2 @ PADANG BESAR.... Walaupun agak terlewat... Setelah macam2 terjadi... Aku terFLASH minyak time boh minyak keta dan habis basah baju... busuk bau minyak kale kuning kat PETRONAS yang serupa bau minyak tanah tu..., Lin terkapit jari dengan pintu keta aku... Ina yang kelas erobicnya habis lewat.... Tapi kami tetap HAPPY bila keluar sama2.... Teringat jugak kat sorang lagi kawan.. Kakchik... Tapi apakan daya.... Setelah tukar status... amat payah nak join kami... So, kami terpaksa akur...... Hmm... just layan pic2 ni dulu... Ada masa dan kelapangan... aku update untuk entri seterusnya....
.












.

1 comment:

Anonymous said...

there pics really show our emotion n happiness.. quality time spent with my gulfrrens. Thanks ina n muni -lin :)