Monday, February 1, 2010

Happy FEBRUARY 2010....

.
Bermula bulan FEB 2010.... Macam biasa... ke office... Actually, hari ni big BOSS ke KELANTAN with beberapa orang staff sini... Tapi, kami masih menjalankan tugas rutin seperti biasa... Baru jer nak clearkan bahan LINCOLN peringkat demi peringkat... dah ada yang baru masuk... ALAHAI.... Heheheh...
.
Alhamdulillah... segalanya berjalan agak lancar hari ni... Semua ok2 belaka.... Ermmm.. tak de apa yang nak tulis sangat pun... Sekadar berhenti rehat kejap sebab tangan kanan aku rasa sakit2 dan lenguh2... dari malam tadi lagi... Aku tau sebab apa... sebab guna mouse dengan cara tak betul.... dan keadaannya lama sekali setelah asyik dok buat keje sekolah.. cewah... ayat apa ni?? Muahahahah...........
.
.
.
.
.
.
.
.

No comments: